Proposal of combinatorial and statistical properties of complex networks - Coroničová Hurajová, Jana, 1986-
Vedecká úroveň a charakter návrhu. Koncept implementácie návrhu. Ukazovatele centrality v diagrame. Aplikácia komplexných sietí pre dopravu, genetiku a rozmiestnenie ekonomických aktivít v krajine.