Prínosy aplikácie „Inteligentnej energetiky“ na regionálnej a miestnej úrovni - Naščáková, Jana
Princípy inteligentnej energetiky na lokálnej úrovni. Uplatňovanie princípov inteligentnej energetiky na území Košického regiónu. Prezentácia vybraných relevantných výsledkov medzinárodného projektu v súvislosti s využívaním dostupných lokálnych zdrojov energií a zabezpečovaním energetickej efektívnosti v Košickom regióne. Vybrané efekty vyplývajúce z uplatňovania inteligentnej energetiky na lokálnej úrovni.