Zelený marketing ako inovatívny nástroj konkurenčnej výhody - Hudec, Martin
Zelený marketing nazývaný aj environmentálny, ekologický alebo udržateľný. Stratégie zeleného marketingu. Implementácia zeleného marketingu do podnikových stratégií. Zelený marketingový mix. Zelení zákazníci. Problémy zeleného marketingu a greenwashing.