Prémiové automobilové značky - Ralbovský, Andrej, 1991-
Nevyhnutnosť využitia marketingovej komunikácie v oblasti automobilového priemyslu a poukázanie na nesprávne vnímanie segmentácie prémiových automobilových značiek zákazníkmi. Porovnanie atribútov prémiovej a luxusnej značky. Segmentácia prémiových automobilových značiek. Podiel prémiových značiek na slovenskom trhu v roku 2014.