Zlyhané úvery v bankách na Slovensku - Bačová, Monika
Vývoj legislatívy v oblasti sledovania kvality pohľadávok bánk. Základné charakteristiky klasifikácie pohľadávok. Analyzuja vývoja objemu poskytnutých úverov bankami na Slovensku, vývoj objemu zlyhaných úverov a vývoj podielu zlyhaných úverov na celkovom objeme poskytnutých úverov od vstupu Slovenskej republiky do eurozóny.