Medzinárodné vzťahy 2015: Aktuálne otázky svetovej ekonomiky a politiky - Borošová, Lucia
FMV ekonomickej univerzity v Bratislave zorganizovala v dňoch 3.- 4. decembra 2015 v poradí už 16. medzinárodnú vedeckú konferenciu pod názvom „Medzinárodné vzťahy 2015: Aktuálne otázky svetovej ekonomiky a politiky“. Konferencia sa konala za účasti odborníkov na problematiku Európskej únie, medzinárodnej ekonómie, medzinárodnej politiky a medzinárodného práva zo Slovenskej republiky, Českej republiky, Maďarska, Poľska, Ukrajiny, Moldavska a Islandu.