Budovanie vzťahu so zákazníkom prostredníctvom sociálnych médií - Ružička, Tomáš, 1991-
Sociálne siete v kontexte marketingu. Analýza facebookovej stránky Slovenského združenia výrobcov piva a sladu. Produkcia a spotreba piva na Slovensku (2008-2012). Hodnotenie facebookovej stránky Milujem Pivo.