Vznik a zánik pracovných miest v dôsledku demografie podnikov v SR v rokoch 2007 až 2013 - Šoltés, Erik, 1974-
Analýza priamych vplyvov demografických udalostí podnikov, ako sú ich vznik a zánik, na zamestnanosť v aktívnych podnikoch v Slovenskej republike v rokoch 2007 až 2013. Regionálne porovnania medzi jednotlivými krajmi SR.