Faktory ovplyvňujúce finančnú výkonnosť podniku - Meheš, Marek
Stručná charakteristika vybraných faktorov, ktoré ovplyvňujú finančnú výkonnosť ako aj názory vybraných autorov k jednotlivým faktorom. Ich pochopenie a systematická práca môže prispieť k hľadaniu príčin nedostatočnej úrovne a k riešeniu neuspokojivej finančnej výkonnosti podniku.