Národné daňové systémy a daňová harmonizácia - Feranecová, Adela, 1986-
Daňová harmonizácia predstavuje dlhodobý proces, výsledkom ktorého by malo byť odstránenie negatívneho vplyvu na podnikateľské prostredie v podobe dvojitého zdanenia a efektívnejší boj proti daňovým únikom. Postoj a argumenty k problematike harmonizácie daní v krajinách EÚ.