Čo prinesú podnikateľskému prostrediu zmeny v právnej úprave obchodných spoločností - Kmeťová, Oľga, 1959-
Zmeny v Obchodnom zákonníku, ktorými sa mení a dopĺňa zákon č. 513/1991 Zb. Novela Obchodného zákonníka vykonaná zákonom NR SR č. 87/2015 Z. z. priniesla zmeny vo vzťahu k viacerým právnym predpisom. Slovenské podnikateľské prostredie a hlavné ciele zmien novely Obchodného zákonníka.