Medzinárodné audítorské štandardy v podnikateľskej sfére v kontexte s etickým kódexom - Štangová, Nora
Krátka história vzniku medzinárodných audítorských štandardov. Štruktúra medzinárodných audítorských štandardov ISA. Etický kódex audítora. Postupy audítorov podľa etického kódexu pri odhalení praktík kreatívneho účtovníctva v podnikateľskej sfére.