Effective communication in business environment - Pápaiová, Adriana
Komunikácia v podnikateľskom prostredí. Efektívna komunikácia a jej princípy. Bariéry efektívnej komunikácie. Význam efektívnej komunikácie. Práca v tíme a efektívna komunikácia.