Reálnosť výsledku hospodárenia podniku prezentovaného vo finančných výkazoch - Manová, Eva, 1957-
Finančné výkazy predstavujú pre analytika významný informačný zdroj, pretože sústredia informácie umožňujúce posúdiť podnikovú výnosnosť rast a stabilitu patriacu do charakteristiky podnikovej činnosti. Vybrané aspekty, ktoré môžu reálnosť prezentovaného výsledku hospodárenia ovplyvniť.