Vybrané ochranné nástroje informačného systému - Beláňová, Benita, 1973-
Zvyšujúca sa závislosť na informačných systémoch a technológiách spôsobuje, že organizácie sa stávajú citlivejšími na zabezpečenie svojich informácií. Zásady a parametre ochrany spracovávaných údajov a eliminácia ohrození informačného systému.