The knowledge society and offer of qualified workers - Tomčíková, Monika
Znalostná spoločnosť. Implementácia znalostného manažmentu v organizáciách. Potreba a metódy vzdelávania kvalifikovaných pracovníkov v organizáciách a dôležitosť celoživotného vzdelávania. Ponuka kvalifikovaných pracovníkov v Prešovskom regióne, návrhy na zlepšenie situácie.