<The> Course "Economic history" as the part of the international project "Improving the quality of doctoral study and promotion of international research at the University of Economics in Bratislava" - Vongrej, Marián
Vzdelávací doktorandský program s cieľom zvýšiť medzištátnu spoluprácu vo výskume a zvýšiť kvalitu doktorandského štúdia. Program bol zameraný na riešenie problémov s dátami z minulosti, aplikáciou teórií pre modernú ekonomiku a modelovaním premenných z minulosti.