Zlepšovanie štruktúry exportu ako zdroj zamestnanosti pre V4 región - Leško, Peter, 1989-
Súčasná pozícia krajín V4 v Európe. HDP na obyvateľa v regiónoch Európskej únie. Otvorenosť vybraných ekonomík. Technologická klasifikácia exportu. Produktivita práce a zamestnanosť v odvetviach.