Manažment rizika v malých a stredných podnikoch - Beňová, Martina
Problematika riadenia rizika nie je len záležitosťou veľkých korporácií, ale aj malých a stredných podnikov. Rizikový manažment je významnou časťou strategického manažmentu a preto musí byť integrovaný do kultúry podniku. Zapracovanie manažmentu rizika do štruktúry malých a stredných podnikov.