Faktory vplývajúce na výskyt rizík informačnej bezpečnosti - Bolek, Vladimír, 1988-
Základy zmysluplného a efektívneho riadenia informačnej bezpečnosti a správa rizík. Externé a interné faktory, ktoré majú vplyv na výskyt jednotlivých rizík. Pravidelná aktualizácia analýzy rizík umožní prispôsobiť stratégiu informačnej bezpečnosti na všetkých zainteresovaných stranách vo vnútri podniku.