Vplyv daní na pracovné úsilie - Kovárová Martišková, Alžbeta
Daňová politika Slovenskej republiky. Daňová reforma v r. 2004. Zmeny v daňovom systéme v rokoch 2013 a 2014. Vplyv daní na pracovné úsilie. Inštitút minimálnej mzdy.