Kľúčové poznatky a schopnosti v európskopm a medzinárodnom obchodnom práve - pohľad zamestnávateľov - Kittová, Zuzana, 1975-
Výskum kľúčových poznatkov a schopností v európskom a medzinárodnom obchodnom práve pre študijný program Medzinárodné podnikanie na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave, ktorý nadväzuje na dlhodobý výskum týkajúci sa uplatnenia absolventov v praxi. Charakteristika vzorky prieskumu a štruktúry vzorky. Uplatnenie absolventov študijného odboru Medzinárodné podnikanie. Relevantnosť a obsah predmetu EMOP. Možnosti zlepšenia uplatniteľnosti absolventov v praxi a ich využívanie.