Zvyšovanie konkurencieschopnosti podnikov riadením projektov - Bolek, Vladimír, 1988-
Význam projektového riadenia. Výhody projektového riadenia. Problémy pri absencii projektového riadenia. Projektovo orientovaná organizácia. Transformačný proces vedúci k vytvoreniu vyspelej projektovo–orientovanej organizácie. Výskum aktuálneho stavu v oblasti projektového riadenia v slovenských podnikoch.