Plánovanie a riadenie kontinuity činnosti podniku - Filanová, Jana, 1967-
Kontinuitu podnikania odborníci spájajú s pojmom business continuity management (BCM). BCM si môžeme predstaviť ako holistický proces riadenia, ktorý identifikuje potenciálne hrozby pre organizáciu a ich vplyv na prevádzku a biznis danej organizácie. Plánovanie kontinuity a proces zavádzania informačnej bezpečnosti.