Faktory ovplyvňujúce formovanie finančnej štruktúry podnikov v odvetví výroba počítačov: analýza panelových dát - Kalusová, Lenka, 1987-
Finančná štruktúra podnikov, jej rozdelenie na interné podnikové faktory a externé faktory makroprostredia, ktoré ju ovplyvňujú. Skúmanie vplyvu týchto faktorov na finančnú štruktúru podnikov pôsobiacich v odvetví výroby počítačov, elektronických a optických prístrojov a zariadení.