Trh práce a význam aktívnej politiky trhu práce pre znižovanie nezamestnanosti - Rievajová, Eva
Identifikácia situácie, špecifických procesov a faktorov vplyvu v oblasti trhu práce s akcentom na nezamestnanosť a v nadväznosti na predchádzajúce naznačiť postavenie a možnosti aktívnej politiky trhu práce pri riešení nezamestnanosti.