Sociálna kvalita kontexte ľudského a sociálneho kapitálu v znalostnej spoločnosti - Bugárová, Milena, 1979-
Ľudský a sociálny kapitál je považovaný za nevyhnutný pre rozvoj nových technológií a zohráva kľúčovú úlohu pri posilňovaní technologických zmien a ich šírení. Investície do ľudského a sociálneho kapitálu sú kľúčové pre rast zamestnanosti a sú účinným nástrojom v boji proti sociálnemu vylúčeniu a diskriminácii.