Kvalita pracovného života v kontexte súčasných trendov na trhoch práce - Klimko, Roman, 1985-
Súčasná situácia a trendy na pracovných trhoch v krajinách Európskej únie. Vybrané kľúčové indikátory trhov práce v EÚ. Dočasné zamestnávanie v kontexte kvality pracovného života. Štyri rôzne trendy vo vývoji dočasného zamestnávania počas krízy (2007-2011). Riziko opätovnej nezamestnanosti.