Informačný manažment v technickej príprave výroby ako nástroj podnikov na ceste k priemyslu 4.0 - Kopták, Michal
Hlavným cieľom v poradí už štvrtej priemyselnej revolúcie, odborníkmi nazývanej Priemysel 4.0 je udržanie a zvýšenie konkurencieschopnosti. Prepojenie procesov tvorby pridanej hodnoty s inováciami. Moderné technológie a zefektívňovanie procesov, a to najmä vo vývojovej fáze priemyselných firiem.