Využitie metódy Kaizen vo výrobnej organizácii - Richnák, Patrik, 1988-
Objasnenie metódy Kaizen z teoretického pohľadu a z pohľadu vybranej organizácie. Vybrané problémy v konkrétnej organizácii a ich zlepšenia v podobe Kaizenu, na základe prípadovej štúdie.