Možnosti využitia sekuritizácie pri financovaní slovenských podnikov - Kalusová, Lenka, 1987-
Súčasná situácia v oblasti využívania sekuritizácie pri financovaní slovenských podnikov. Analýza príčin slabého využívania sekuritizácie. Náklady podniku spojené s emisiou podnikových dlhopisov.