Výrobná logistika a jej podstata - Kopták, Michal
Logistika je vedná disciplína, ktorá sa zaoberá systémovým riešením a synchronizáciou materiálových, informačných a peňažných tokov od dodávateľa k odberateľovi. Objasnenie základných pojmov v logistike a v špecializovanej výrobnej logistike. Princíp metódy Just-In-Time vo výrobnom procese.