Reforma dôchodkových systémov vo vybraných krajinách EÚ v kontexte vekových hraníc odchodu do starobného dôchodku - Sika, Peter, 1975-
Historický exkurz do vývoja dôchodkového systému a do stanovenia hranice odchodu do starobného dôchodku. Prehľad prijatých a plánovaných zmien vo vybraných štátoch EÚ vo väzbe na dôchodkový vek.