Aspekty informačnej bezpečnosti v oblasti outsourcingu IT - Mlynarovič, Vladimír
Prehľad kľúčových právnych, regulatívnych opatrení a štandardov pre oblasť informačnej bezpečnosti naprieč rôznymi odvetviami/regiónmi a základné východisko pre podniky, ktoré majú obavy o informačnú bezpečnosť pri projektoch outsourcingu IS/IT.