Pracovní migrace na Slovensku v letech 2005-2014 - Zadražil, Petr
Migrácia a pracovná migrácia. Interregionálna migrácia na Slovensku. Pracovná migrácia na Slovensku. Analýza pracovnej migrácie na Slovensku.