V školách vládne doba ľadová - Petková, Zuzana
Školstvo ako jedna z najviac zanedbávaných oblastí. Nedocenení učitelia a zaostalé vzdelávanie, ktoré nudí deti a neučí ich kriticky myslieť. Zásadné nedostatky slovenského školstva. Prečo deti školu nenávidia. Pozitívny pohľad súčasného ministra školstva. Akú víziu ponúkajú politické strany.