Keď sa kontinent posúva doprava - Pressburg, Adrian Peter
Politický vývoj v Južnej Amerike zažíva posuny od ľavicového populizmu k neoliberálnej pravici v troch kľúčových štátoch - v Brazílii, Argentíne a Venezuele. Majú kumulatívny účinok, ktorý mení mocenské pomery vo svete. Venezuelský obrat. Ústretová Argentína. Boj brazílskej prezidentky o politické prežitie.