To Possibilities of Solution of Differential Equation of Logistic Function - Dávid, Arnold
Analýza aplikácie logistickej funkcie na určenie rozpätia informácií alebo počtu zákazníkov v hypermarkete. Príklady aplikácie funkcie v Exceli.