Protimopolná politika Slovenskej republiky - Kalusová, Lenka, 1987-
Protimonopolná politika uplatňovaná v Slovenskej republike. Základy protimonopolnej politiky a legislatívny rámec, ktorý upravuje protimonopolnú politiku na Slovensku. Protimonopolný úrad SR a počet riešených prípadov tohto úradu od roku 2011.