Zákon o e-Governmente po novele - Bolek, Vladimír, 1988-
Od 1. novembra roku 2013 je účinný zákon č. 305/2013 Z.z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov tzv. zákon o e-Governmente v znení neskorších predpisov. Hlavné ciele zákona.