Ekonometrické pozorovanie vývoja verejných financií v podmienkach Slovenskej republiky - Brindzová, Zuzana
Vplyv vývoja verejných financií na HDP v našich podmienkach. Vývoj ukazovateľov (HDP, výdavky, príjmy) v Slovenskej republike v období rokov 1995-2013. Jednoduchý regresný model pomocou programu Gretl. Analýza citlivosti verejných výdavkov a verejných príjmov. Odporúčania na možnosti zlepšenia a zefektívnenia hospodárenia a financovania verejnej správy v podmienkach Slovenskej republiky.