K novelám zákona o podmienkach predaja výrobkov a poskytovania služieb na trhových miestach - Mečár, Miroslav
Novely zákona č. 178/1998 Z.z. o podmienkach predaja výrobkov a poskytovania služieb na trhových miestach.