Štvrtá priemyselná revolúcia sa už začala - Bílik, Peter
Bezplatná navigačná aplikácia Waze. Sociálne siete v priemysle. Pojem priemysel 4.0. Tri priemyselné revolúcie. Internet vecí ako základný prvok konceptu. Integrácia inteligentných a vzájomne prepojených strojov s ľudskou obsluhou. Čím začať.