CRM – jeden z nástrojov moderného marketingu - Cárachová, Magdaléna
Možnosti využitia CRM, ako nástroja moderného marketingu. Zefektívnenie vzťahov k zákazníkom a systém CRM (Customer Relationship Management), ktorý zahŕňa sofistikované softvérové a analytické nástroje, pomocou ktorých sa koncentrujú a vyhodnocujú informácie o zákazníkoch.