Daň z príjmov vs. trh práce - Kušnírová, Jana, 1977-
Postavenie dane z príjmov fyzickej osoby v daňovej sústave Slovenskej republiky. Vývoj daňových príjmov v SR. Faktory ovplyvňujúce výnos dane z príjmov fyzických osôb v SR. Regresná analýza priemernej nominálnej mzdy a výnosu dane z príjmov fyzickej osoby. Regresná analýza miery nezamestnanosti a výnosu dane z príjmov fyzickej osoby.