Zložený Poissonov proces a jeho realizácia v jazyku R - Páleš, Michal, 1984-
Poissonov proces a jeho využitie v neživotnom poistení pri opise počtu poistných udalostí, ktoré nastali v určitom časovom intervale. Využívanie programovacieho jazyka R pri realizácii výpočtov.