Analýza vývoje intenzity hrubého domácího produktu České republiky a Slovenské republiky - Mihola, Jiří
Alternatívna metóda zisťovania podielu vplyvu intenzívnych faktorov a extenzívnych faktorov v podobe zmeny tzv súhrnného input (total input factor) na zmene HDP Česka a Slovenska od roku 1990 do roku 2014.