Porovnanie implementácie proticyklického kapitálového vankúša vo vybraných krajnách - Majcher, Peter
Prehľad implementácie proticyklického kapitálového vankúša (Countercyclical Capital Buffer - CCB) na Slovensku, v Českej Republike, a vo Švédsku, s dôrazom kladeným na výber a vyhodnocovanie premenných naznačujúcich vytváranie systémového rizika, súvisiaceho s nadmerným rastom úverov.