Štrukturálne väzby v slovenskej ekonomike v roku 2010: identifikácia kľúčových odvetví - Kubala, Jozef
Prehľad empirických štúdií, ktoré sa zameriavajú na analýzu konkrétnych odvetví v Slovenskej republike. Identifikácia významu jednotlivých odvetví. Výsledky empirickej analýzy.