Determinants of household saving: evidence from Slovakia - Pitoňáková, Renáta, 1967-
Faktory zvyšovania úspor v krátkom a dlhom období. Aplikácia ARDL pre identifikáciu vzťahov faktorov. Význam faktoru pomer závislosti (dependancy ratio).